Hemma idag

Leon kräktes inatt, så då fick vi vara hemma idag.
Visste inte om det skulle fortsätta men det har det inte gjort.
Kanske var något han åt igår.
Han har ätit frukost och behållt allt, han är också pigg.
Jag har inte kännt av något, så det känns ju bra.
Fast man är trött och seg idag, så det blir att vila.

Igår var vi hemma hos Cicci på fika.
Vi åt glass med jordgubbar och en jättegod hallonpaj, det blev inte bara en bit utan två.
Tack Cicci för fikat igår:)).
Det var så himla gott, att jag fick unna mej det, när jag varit duktig i veckan och hållt mej
ifrån godsaker och ätit nyttigt.
Då känns det extra gott.


Leon "Jackson" Conde


Mina bästa vänner Cicci och Karin, på fika hemma hos Cicci


Leon och Emma


Solstrålen Leon


Leon fick Mumsmums men det var för kladdigt så han gav upp...


Käket är snart klart gumman..


Jag vill vara ifred nuuu....


Kan du sluta och hänga efter mig nu.....


Kolla kulmagen ser ut och må bra...


Hemma hos Isabella o Kalle med familj..


Utkast: Maj 21, 2011


Så söt

Leon är så medveten nu, när man frågor honom något så svarar han "ja" nästan på allt fast han ruskar även på huvudet om det är något han inte vill. Va så roligt igår, jag frågade om han tycker om pappa, ja sa han då, sen frågade jag om han tycker om mamma, då ruskade han på huvudet:)). Imorse tog jag en långpromenad med Leon och vi har varit i lekparken. När vi var där kom Stefan hem från jobbet och ropade på Leon, då försökte han springa till honom och sträckte ut armarna och gav honom världens största kram, så gulligt. När Stefan gick in blev Leon så jätteledsen och ropade pappa, det kan man kalla kärlek<3. Det gick över sen när vi gick och gungade. När vi sen skulle äta mellis, frågade jag Leon om han ville ha yoghurt och macka, ja svarade han, gick till kylen och jag gav honom yoghurten som han ställde på bordet och väntade på att jag skulle sätta honom i stolen. Tänkte lägga in lite bilder men det gick inte:( nånting är fel. Men det kommer senare. Härligt väder idag soligt men blåsigt.

Torsdag

Imorse var det bara tvätta av Leon, hela han och lakan, golv och matta allt hade gått igenom blöjan. Tur att man var klädd och klar själv, så att det bara var Leon att ta hand om. Jag brukar göra mej klar innan jag tar upp honom, så man bara kan tänka på honom. Annars gick allt bra idag med påklädning och dagis. Han var så go när vi kom ut, pekade och pratade, lilla skrutten:) Igår kväll när jag la mej brevid Leon fick jag en underbar känsla, jag bara låg och tittade på honom och kände hur mycket jag älskar den lilla killen. Jag är lyckligt lottad som fått honom. Han kan vara jobbig och trotsig men oxå helt underbar (det är han nästan jämt. Mamma verkligen älskar dej<3. Han har oxå blivit så duktig att äta själv (fast mycket kommer på golvet men viljan finns där och dricka ur glas är han riktigt duktig på). Nu har jag kommit in i en period då jag försöker hålla mej ifrån kolhydrater, iallafall på vardagarna, äter sallad och keso och kött m.m. Helgerna får jag äta vad jag känner för, en dag i helgen blir det. Försöker oxå ta morgonpromenader. Ska försöka göra så ett tag nu, fast promenader är ju alltid bra så det fortsätter jag med. Måste peppa mej själv.

Onsdag

Härligt med sol. Leon sov lite oroligt inatt, vände o vred och hosta. Känns som man inte sovit så mycket inatt. Jobbigt att hostan inte vill försvinna, är synd om honom också när han blir störd på natten av den. Igår kom Therese över till oss<3. Leon blir så glad när hon kommer, först lite blyg men sen är han igång. Hon leker mycket med honom och busar och det gillar han. De orden han säger mycket nu är titta, där, oj, mamma, pappa, fast mamma får även Stefan heta ibland:)) Igår skulle Stefan fixa lite med bilen och när han gick blev Leon sååå ledsen fast Therese o jag var där. Han verkligen älskar sin pappa. Leon är så rolig med alla sina miner och gester. Vi har börjat ge Leon fruktsallad på kvällarna, han verkligen gillar frukt och det är bra, istället för lite onyttiga saker som han har smakat på ibland och det är klart det gillar han ju också. Han har börjat mer och mer nu med att slänga sej på golvet när han inte får som han vill och det ska han inte jämt få heller. Han somnade rätt fort igår, trött efter en hel dag på dagis. När han somnat då får man sin egna lilla tid med lite plock och disk. Det står jag för. Stefan gör så mycket annat, hämtar, handlar, lagar mat.

Måndag

Leon är jättepappig. När jag kom hem igår, ville han inte komma till mej, han puttade bort mej, lilla killen. Fast det är ju jättebra att han är det. Han har börjat ruska på huvudet nu när det är något han inte vill och det är ofta. Så fort man säger något så ruskar han på huvudet men det är lite roligt också. han har oxå blivit så snabb när han går, han nästan springer. När man frågar honom vart näsan sitter pekar han på den och örat, munnen och huvudet. Han förstår så mycket, det är en rolig tid nu, händer mycket i utvecklingen. Gick bra på vårdcentralen igår, han skrev remiss till jakobsbergs sjukhus, så nu får vi se när vi får en tid därifrån. Idag lämnade vi honom på dagis, hoppas han håller sej ifrån att bli sjuk igen. Det är bara att vänta och se. Men bra gick det att lämna, han grinade inte, det har ju varit några dagar ledigt för honom. Igår somnade han rätt sent vid 10, det blir oftast så när han sovit en liten stund på em. Så han var jättetrött imorse. Han sov bra inatt, grinade bara nån gång, fick nappen och somnade om. Vi är nog rätt bortskämda ändå, han somnar rätt lätt och sover rätt ok. Det får vi vara glada för. Igår när jag kom hem var maten serverad igen, som alltid<3, känns toppen att det alltid är så. Va bra man har det. Det känns så himla bra, imorse satte jag på mej ett par jeans som jag verkligen inte trodde jag kunde ha men det kunde jag, det kändes så bra. Hoppas jag fortsätter gå ner nu. Fint väder idag, blir nog en promenad på lunchen. Man blir så glad när det är sol. Känns som en bra dag idag.

Måndag igen

Efter en trevlig helg hos bästa Isabella med familj<3. Vi grillade, mums och tittade på schlagern, hade jättettrevligt, vi sov kvar där. Lättast så eftersom det blev så sent och ta tåget med lilla killen. Igår var det en jättelugn dag. Leon är hemma med Stefan idag, planeringsdag. Idag ska Leon till vårdc.

Fredag

På jobbet. Idag är Stefan hemma med Leon, planeringsdag. Igår hade Leon varit lite hängig på dagis och tagit sej mycket för örat. Men han var pigg och inte ont i örat på kvällen, så det var nog inte någon inflammation och tur ingen feber heller.

Snart slut

På den här dagen, skönt att komma hem till mina pojkar <3. Leon var jättetrött i morse, ville inte riktigt som jag ville men vi kom iväg till slut. Sen gick allting jättebra, som vanligt. Imorgon har dagis stängt för planeringsdag och är även stängt på måndag. Stefan är hemma med Leon. Känns så bra att vi kan dela upp det.

Leon

Har varit hemma, har haft feber igen. Stefan ska med honom till vårdcentralen på måndag, bra att kolla upp honom. Idag har han än så länge inte haft någon feber, skönt. Leon och jag tog en långpromenad idag, så härligt väder. Vi tar en prommis till Willys oxå på em och till lekparken. Hoppas verkligen att febern håller sej borta nu. Vi har köpt 2 barnskivor till honom med låtar som han känner igen. han gillar dom :)Tycker jättemycket om musik.

Hoppas det blir bättre snart

Med dessa förkylningar. Leon är på dagis igen, fast han hostar så mycket, hoppas det går över snart, han har hostat ett tag nu. Så synd om honom på nätterna, han får ju inte sova ordentligt, lilla gubben. Han verkligen trivs på dagiset. Han var hemma med mej i måndags, jag var sjuk då. Han blir så rastlös, kan jag förstå, inte alls kul att vara hemma med mamma som inte orkar göra nått, än att bara vila. Itisdags gick han på dagis igen, Stefan lämnade honom och jag fick vila, kändes bra. Nu börjar Stefan känna sej dålig, det går bara runt runt men det blir väl bättre tillslut. Leon är så himla rolig nu. Han går, han sin egna lilla stil, svänger med armarna när han går, avslappnat. Han förstår massor som man säger. Han vet var näsan sitter och magen. Man kan fråga honom var vissa saker finns och han pekar. Om man säger till honom att vi ska gå ut, går han ut i hallen och nästan tar sina skor och går till ytterdörren. Eller om han ska bada, då går han till badrummet. Det är så roligt, han förstår mer än vad man tror och det går så fort. Fast han säger också ifrån när han inte vill. Försöker få honom att borsta tänderna morgon o kväll men imorse var han jättetrött och tyckte inte det var så roligt, han ruskade på huvudet och kastade tandbosten, vill inte idag. Annars är han jätteduktig, när det gäller tandborstningen och det känns så bra. Våran lilla kille börja bli stora killen. Vi älskar dig <3

RSS 2.0